Tillsammans ger vi fler chansen att sova gott

ClimaBed bygger på innovativ teknik, beprövade fläktar och patenterade lösningar som tillsammans skapar en bättre sovupplevelse. Eftersom tekniken används i madrasser kan den anpassas till olika typer av sängar och ge många chansen till bättre sömn.

Vi arbetar tätt tillsammans med ledande producenter av fläkt- och styrteknik vilket ger mycket hög kvalitet och stor produktionskapacitet. Våra kunder är sängtillverkare som vill utveckla sina produkter och sitt erbjudande.

Tillsammans arbetar vi för att fler att ska kunna njuta av en god natts sömn!

Information om personuppgifter

Det är viktigt för oss på ClimaBed att du känner dig trygg med att vi hanterar dina personuppgifter med största omsorg och i enlighet med GDPR, så att vi kan ge dig en positiv och relevant upplevelse genom de tjänster och erbjudanden vi förmedlar.

Som kund hos ClimaBed kan du vara trygg i att vi endast registrerar de uppgifter som krävs för att vi ska kunna leverera våra tjänster till dig.

För våra leverantörer hanterar vi personuppgifter om enskilda näringsidkare och uppgifter för kontaktpersoner för att hantera avtalet oss emellan.

För våra vänner som inte är kunder men vill få information från ClimaBed registrerar vi endast de uppgifter vi behöver för att hålla kontakten och efter samtycke från dem.

Vi delar inte ut personuppgifter till någon tredje part annat än vad myndigheterna kräver av oss i enlighet med personuppgiftsförordningen.

Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att klicka på avregistreringslänken men vi hoppas såklart att du vill fortsätta hålla dig uppdaterad med relevant information, nyheter, event och erbjudanden från oss, och ser fram emot att fortsätta dela dessa med dig!